Introductie BETABANEN.nl

BETABANEN is een onderdeel van Vakbanen.nl, dat jobboards voor de gehele uitgeverij vakbladen.com uitvoert. BETABANEN is het jobboard van de betatitels en brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de werkvelden techniek, ICT, chemie en life sciences effectief bij elkaar.

Met de verticale vacaturesite BETABANEN.nl biedt vakbladen.com een breed platform. De vacatures op deze site staan in onze vakbladen, websites en nieuwsbrieven. Het ‘bètabanen netwerk’ bereikt maandelijks ruim 125.000 professionals verspreid over verschillende werkvelden binnen de techniek, ICT, (bio)chemie en life sciences. BETABANEN biedt u hierdoor volop mogelijkheden om in beeld te komen bij de kandidaten die u zoekt!

Waarom BETABANEN.nl?

  • Hoge kwaliteit en actualiteit in vacatures
  • Specifieke doelgroep van hoger opgeleide binnen de juiste disciplines
  • Crossmediaal aanbod voor uw arbeidsmarktcommunicatie
  • De vacatures op BETABANEN.nl hebben door de beheersbaarheid en transparantie van het aanbod een hoge mate van actualiteit, relevantie en doelgroepfocus. Dit resulteert in een kwalitatief goede respons.
  • Het hoogwaardige umfeld van onze bladen en sites zorgt daarnaast voor kwalitatieve contactmomenten bij deze specifieke doelgroep.

Crossmediaal

BETABANEN.nl biedt een crossmediaal arbeidsmarktplatform waarbij uw vacature zowel off- als online is in te zetten. Online in onze vacaturebank, als topbaan bij onze partners, de vacaturemail, nieuwsbrief of bij uw bedrijfspresentatie.

Printuitingen

Wanneer u uw personeelsadvertentie in een van onze vakbladen plaatst, is de plaatsing op BETABANEN.nl gratis. Tot ons portfolio behoren het Technisch Weekblad, C2W, Mens & Molecule, Maritiem Nederland, WindEnergy, EVMI, Automatie-PMA, CloudWorks, Infosecurity Magazine en DatacenterWorks. Neemt gerust contact op voor meer informatie over de print mogelijkheden van de titels en de commerciële mogelijkheden die ze bieden.

Events

Vakbladen.com organiseert een aantal evenementen op het gebied van laboratoriumtechniek, techniek en ICT. Dat zijn zowel vakinhoudelijke congressen als carrièrebeurzen in een van de verschillende vakdisciplines. Kijk voor meer informatie op onze website.

Zowel voor bezoekers als exposanten zijn de evenementen meer dan een interessante en levendige manier om met elkaar in contact te komen: bezoekers kunnen workshops en lezingen volgen, presentaties bijwonen en deelnemen aan debatten. Exposanten krijgen de mogelijkheid om hun organisatie voor het voetlicht te brengen en contacten op te doen met collega's binnen dezelfde branche. Bovendien bieden deze events een uitgelezen kans om personeel te werven.

Vakbladen.com heeft eigen evenementen en werkt ook voor events van derden. De eigen events zijn: Labtechnology, Single-Use Event, Ingenieurs in Energietransitie en SMaRT Event.

Uw vacature ook adverteren op Betabanen?

Kijkt u hier naar de mogelijkheden