Introductie BETABANEN.nl

Uitgeverij Bèta Publishers staat midden in de ontwikkelingen die voor bèta’s interessant zijn. Samen met onze partners bereiken we met onze media wekelijks duizenden bèta’s verspreid over verschillende disciplines binnen techniek, (bio)chemie en het maritieme cluster.

 

<< Werkgevers

Met de verticale vacaturesite BETABANEN.nl biedt Bèta Publishers een breed platform voor arbeidsmarktcommunicatie binnen techniek en natuurwetenschappen. De vacatures op deze site staan in onze vakbladen, onze websites en nieuwsbrieven.

 

Waarom BETABANEN.nl

  • Hoge kwaliteit en actualiteit in vacatures
  • Specifieke doelgroep van hoger opgeleide bèta’s
  • Crossmediaal aanbod voor uw arbeidsmarktcommunicatie
  • De vacatures op BETABANEN.nl hebben door de beheersbaarheid en transparantie van het aanbod een hoge mate van actualiteit, relevantie en doelgroepfocus. Dit resulteert in een kwalitatief goede respons.
  • Het hoogwaardige umfeld van onze bladen en sites zorgt daarnaast voor kwalitatieve contactmomenten bij deze specifieke doelgroep.

Tarieven en mogelijkheden >>

 

Bereik

Overzicht bereik en de bezoekersaantallen van BETABANEN

BETABANEN.nl

25.000 unieke bezoekers per maand:

werkzoekenden met HBO+ opleiding in de techniek en/of natuurwetenschappen.

BETABANEN Netwerk

Meer dan 60 partners met een bereik van:

250.000 hoogopgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond.

Technisch Weekblad

50.000 gemiddelde oplage, bereik gemiddeld 70.000 hoogopgeleide technici

 

 

C2W/C2W Life Sciences

 


Maritiem Nederland

 

 

Waterkracht

11.000 gemiddelde oplage, bereik gemiddeld 25.000 hoogopgeleide chemici en life scientists

 

5.000 gemiddelde oplage, bereik gemiddeld 7.500 hoogopgeleide technici in de maritieme sector

 

60.000 gemiddelde oplage, bereik gemiddeld 80.000 hoogopgeleide technici binnen en buiten de maritieme sector

 

 

Meer informatie over het BETABANEN Netwerk >>

 

Crossmediaal

BETABANEN.nl biedt een crossmediaal arbeidsmarktplatform waarbij uw vacature zowel off- als online is in te zetten. Online in onze vacaturebank, als topbaan bij onze partners, de vacaturemail, nieuwsbrief of bij uw bedrijfspresentatie.

 

Printuitingen

Wanneer u uw personeelsadvertentie in een van onze vakbladen plaatst, is de plaatsing op BETABANEN.nl gratis. Tot ons portfolio behoren Technisch Weekblad, C2W en C2W Life Sciences, Mens & Molecule en Maritiem Nederland. Kijk hier voor informatie over de printtitels van Bèta Publishers en de commerciële mogelijkheden die ze bieden.

 

Events

Beta Publishers organiseert een aantal evenementen op het gebied van natuurwetenschappen en techniek. Dat zijn zowel vakinhoudelijke congressen als carrièrebeurzen in een van de verschillende vakdisciplines.

Zowel voor bezoekers als exposanten zijn de evenementen meer dan een interessante en levendige manier om met elkaar in contact te komen: bezoekers kunnen workshops en lezingen volgen, presentaties bijwonen en deelnemen aan debatten. Exposanten krijgen de mogelijkheid om hun organisatie voor het voetlicht te brengen en contacten op te doen met collega's binnen dezelfde branche. Bovendien bieden deze events een uitgelezen kans om personeel te werven.

BETA Publishers heeft eigen evenementen en werkt ook voor events van derden. De eigen events zijn: C2W Career Expo, R&D Day, Maritime Career Expo en Labtechnology. Kijk hier voor meer informatie over de evenementen.

 

Partnernetwerk

Is uw organisatie actief in techniek, (bio)chemie of de maritieme sector en wilt u meer aandacht voor uw vacatures of wilt u uw site uitbreiden met vacatures binnen uw branche, dan is deelname aan het BETABANEN Netwerk wellicht iets voor u. Kijk hier voor meer informatie over deelname.

 

Koppeling Knollenstein en InGoedeBanen

Als enige Nederlandse partij is Knollenstein als online intermediair gekoppeld met alle grote jobboards en vele specialistische sites. Het systeem van Knollenstein en InGoedeBanen biedt klanten de mogelijkheid om (grote hoeveelheden) vacatures op eenvoudige wijze op een of meerdere vacaturesites te plaatsen.

Ook BETABANEN.nl is aangesloten op Knollenstein en InGoedeBanen. Wanneer u meerdere vacatures wilt plaatsen, kunt u deze relatief makkelijk als reeks plaatsen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken, dan dient u dit aan te geven. Zie voor meer informatie: www.knollenstein.nl/uitleg.

 

Ook een integratie met het Engelse Broadbean is actief. Zie voor meer informatie: www.broadbean.co.uk.

 

Zie voor meer informatie over onze andere communicatiemogelijkheden www.betapublishers.nl/adverteren of bel of mail een van onze adviseurs: 088 6440 654 of betabanen@archermedia.nl.

 

Plaats direct een vacature.

Download hier de .pdf met informatie voor werkgevers.

 

<< Werkgevers