BETABANEN Netwerk

Een ruime selectie van vakbladen, websites, portals, brancheorganisaties, tijdschriften, magazines en evenementen gericht op hoger opgeleiden binnen het b├Ętadomein (techniek, chemie en de maritieme sector) vormen samen het partnernetwerk van BETABANEN.nl. De uitwisseling van vacatures via dit netwerk, via internet maar ook via vakbladen, zorgt voor een optimaal bereik van uw vacature binnen deze specifieke doelgroep.

Met het BETABANEN Netwerk heeft u toegang tot een bereik van ruim 250.000 hoger opgeleiden met een technische of natuurwetenschappelijke achtergrond.

 

Meedoen aan het partnerprogramma?

Door deel te nemen aan het partnerprogramma ontvangt u, tegen vergoeding, een BETABANEN.nl vacature feed. Deze RSS feed kunnen wij, indien gewenst, segmenteren op branche. Op uw site worden vervolgens dagelijks actuele vacatures uit uw branche of vakgebied getoond. Klikt een unieke bezoeker op een baan op uw site dan ontvangt u daarvoor een vastgesteld tarief per click. Daarnaast nemen wij uw logo en link naar uw website op in het web en logo overzicht van onze partners.

Voor deelname of meer informatie kunt u contact opnemen met Sijmen Philips, uitgever, via sphilips@betapublishers.nl.

<< Werkgevers