Aanleverspecificaties

Beta Publishers, uitgever van BETABANEN.nl, hanteert de IAB Ad Unit Guidelines en de IAB Rich Media Guidelines voor de specificaties van de banneruitingen. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden voor het aanleveren van het advertentiemateriaal. De technische specificaties vind u hieronder kort uiteen gezet.

Gehoste Flahs banners

De adverteerder levert een SWF-bestand aan inclusief eventuele clickTag. Beta Publishers zorgt voor de hostingvan dit bestand en linkt dit door naar de opgegeven locatie.

 

Externe Flash banner

De adverteerder levert de URL aan, waarop het SWF-bestand voor de campagne gevonden kan worden, inclusief een eventuele clickTag. Beta Publishers implementeert deze URL en de adverteerder houdt controle over de uiting die in het bestand getoond wordt.

 

Gehoste afbeelding

De adverteerder levert een afbeelding (JPG, GIF of PNG) aan en een URL waarnaar de banner dient te verwijzen. Beta Publishers zorgt voor de hosting van dit bestand en linkt dit door naar de opgegeven locatie.

 

Externe afbeelding

De adverteerder levert de URL aan, waarop de afbeelding (JPG, GIF of PNG) voor de campagne gevonden kan worden, inclusief een eventuele clickTag. Beta Publishers implementeert deze URL en de adverteerder houdt controle over de uiting die in het bestand getoond wordt.

 

 

ALGEMENE VEREISTEN BANNERS OP HET NETWERK VAN BETA PUBLISHERS

Naast de specifieke eisen per type banner stellen wij de volgende eisen aan uw banners, conform de richtlijnen van het IAB:

 

Animatielengte

Algemeen gehanteerd is een animatielengte 15 seconden.

 

Bestandsgrootte

Maximaal 40k per item.

 

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de IAB standaarden is te vinden op www.iab.net.

Specifieke vragen over technische mogelijkheden over het adverteren op het netwerk van Bèta Publishers kunt u hier stellen aan Liones, het internetbureau voor uitgevers.