Welkom op het nieuwe BETABANEN!

In de afgelopen maanden is BETABANEN achter de schermen flink op de schop gegaan. De verandering gaat veel verder dan alleen een frissere vormgeving. Ook de werking van de website is aanzienlijk verbeterd voor werkzoekenden èn voor werkgevers. Gemak en een persoonlijke benadering staan voorop.

Een passende vacature vinden is de belangrijkste reden om op BETABANEN te komen. Het nieuwe BETABANEN maakt zoeken eenvoudig en intuïtief en voorkomt dat je verdwaalt in tientallen categorieën en subcategorieën.

 

Op zoek naar werk?

Zoeken naar een baan kan via de prominente zoekbalk op de homepage. Start een zoekopdracht met een trefwoord, al dan niet aangevuld met extra criteria opgegeven in het 'Uitgebreid' zoekveld. Nog makkelijker is om gelijk in het blok 'Zoeken op branche en functiegroep' een categorie aan te klikken.

De zoekresultaten worden naar wens kort, uitgebreid of op een Google Map weergegeven. Verder filteren van het resultaat is mogelijk met het paneel direct links naast de zoekresultaten. Daarbij zijn alle opties in beeld: branche, locatie, opleidings- en ervaringsniveau. Zelfs varianten in aanstelling en dienstverband worden vermeld. Je kunt heel eenvoudig een selectiecriterium toevoegen of verwijderen om snel de voor jou beste baan te vinden. Uiteraard wordt jouw zoekgeschiedenis getoond.

Het aanmaken van een eigen zoekprofiel op BETABANEN is ook mogelijk. Groot voordeel hiervan is dat BETABANEN je suggesties kunt doen en een wekelijkse vacaturemail kunt ontvangen met banen die aan jouw persoonlijke zoekprofiel voldoen. Op korte termijn zal ook de optie 'BETABANEN Alert’ worden toegevoegd. Daarmee kun je instellen dat je een e-mail ontvangt zodra een interessante vacature geplaatst is.

 

Voor banenzoekers: Antwoord op de meest gestelde vragen.

 

 

Op zoek naar medewerkers?

Voor werkgevers zijn de mogelijkheden van het nieuwe BETABANEN enorm toegenomen. Als u eenmaal een bedrijfsaccount hebt aangemaakt, hoeft u in de toekomst slechts vacatures toe te voegen. Deze kunt u op ieder moment zelf wijzigen. Sollicitanten kunnen direct solliciteren door middel van een formulier op BETABANEN of een link naar uw website. Op uw bedrijfsprofiel is er ruimte voor een presentatie en voor een persoonlijk welkom van de recruiter, personeelsconsulent of leidinggevende.

 

Voor werkgevers: Antwoord op de meest gestelde vragen.